Die mooie dag toen in het park

Op een mooie dag in het voorjaar gingen Richard en ik naar de rhododendronvallei in het park. We zongen dat gekke lied van Tol Hansse, we hebben een hommel gered en ik speelde wat met mijn stereolens uit China. We waren in afwachting van die nieuwe, veelbelovende behandeling en dan zou alles beter worden.

Die mooie dag en de bloeiende bloemen in het park vormen de basis voor een boekje waaraan ik werk, dat eind juni in een kleine oplage verschijnt. Het is het persoonlijkste werk dat ik ooit gemaakt heb, want het gaat over het verlies van mijn lief. Ergens voelt het gek om dat in mijn webwinkel te zetten. Maar toch heb ik besloten het boekje ook beschikbaar te stellen voor anderen. Voor vrienden, kennissen en voor mensen die Richard en mij nooit gekend hebben. Omdat het uiteindelijk ook een universeel verhaal is over liefde, leven en afscheid.

Het boekje is verschenen op 7 juli 2023 in een oplage van 185.

artikel gaat verder onder de foto's; klik op een foto voor een grotere versie
Het ontwerp van ‘Die mooie dag toen in het park’ heb ik grotendeels zelf gedaan, maar Suze Swarte (die ook ‘Tot de dood ons scheidt’ heeft vormgegeven) heeft het ontwerp een paar heel belangrijke stappen verder geholpen. Prijs € 22,50.